Κερδήθηκε μια μάχη, πρέπει να κερδηθεί και ο πόλεμος…

Μαΐου 3, 2011 at 12:16 πμ (Τράπεζες)

Συνάδελφοι,

Η απόφαση της τελευταίας δικαστικής διαμάχης του σ Καράμπελα με την Τράπεζα, υποχρεώνει την εργοδοσία, όχι μόνο να ακυρώσει την απόλυσή του, αλλά απαιτεί από αυτήν να τον τοποθετήσει σε θέση ανάλογη των προσόντων του και της εμπειρίας του. Αυτό το γεγονός, έδειξε με πολύ καθαρό τρόπο, πώς ένας απλός συνάδελφος, ο οποίος ζώντας την κατάφωρη αδικία, τη συστηματική υποβάθμιση, τις καθημερινές ύβρεις, κοροϊδίες και συκοφαντίες ενός μεγάλου μέρους του μεσαίου και ανώτατου μηχανισμού της ALPHA BANK, όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά πέρασε σε επίθεση εναντίον τους, κερδίζοντας αλλεπάλληλες δικαστικές υποθέσεις, σύροντας ουσιαστικά με το μέρος του στη διαμάχη αυτή, τον σύλλογό του, καθώς και την ΟΤΟΕ και τη ΓΣΣΕ και καταφέρνοντας έτσι, μέχρι στιγμής να βγαίνει νικητής.

Τέτοιου είδους προκλήσεις υφίστανται καθημερινά οι τραπεζοϋπάλληλοι, γι αυτό η Ομοσπονδία μας, πρέπει να κόψει το δρόμο σε κάθε διάθεση των τραπεζιτών να προχωρούν σε παρόμοιες αυταρχικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί η παρουσία της ΟΤΟΕ και της ΓΣΣΕ, με νομική εκπροσώπηση, στη νέα δίκη της 03/05/2011, ημέρα Τρίτη, όπως και η διαβεβαίωση του προέδρου και ΓΓ της ΟΤΟΕ ενώπιον του Γενικού συμβουλίου στις 13/5/2011 και η ομόφωνη αποδοχή από το σώμα, ότι δηλαδή θα συμπαρίστανται σε κάθε απόπειρα των τραπεζιτών να απολύουν με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο τους συναδέλφους μας. Πρέπει να δημοσιοποιηθεί το γεγονός με ανακοίνωση-καταγγελία από την πλευρά της Ομοσπονδίας, καθώς και να γίνει παρέμβαση στο διευθύνοντα σύμβουλο της ALPHA BANK πριν τη δίκη, όπου θα του ζητηθεί η ανάκληση της απόλυσης.

Η παρουσία όσων συναδέλφων μπορούν, στα ασφαλιστικά μέτρα στις 3/5/2011 είναι απαραίτητη. Ο σύλλογος της τέως Ιονικής πρέπει να κηρύξει στάση εργασίας τη μέρα αυτή και οι απαλλαγμένοι και αποσπασμένοι της Ομοσπονδίας να είναι παρόντες.

Η νίκη του σ Καράμπελα θα είναι νίκη για όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ALPHA BANK προερχομένων εκ της ΙΟΝΙΚΗΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ      ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ΕΘΝΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ

ΟΔΟΣ ΕΥΠΟΛΙΔΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ π. ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: